Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otomobille yolculuk yapmak

Rüyada otomobille yolculuk yapmak

Rüyada otomobille yolculuk yapmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çevre değiştireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otomobille yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada otomobille yolculuk yapmak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada otomobil kazası yapmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına inanılır.

Rüyada otomobil yarışı yapmak variyetinin her geçen gün artacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda yolculuk yapmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına tabir olunur.

Rüyada trende yolculuk yapmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak umduğunu bulamayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle yolculuk yapmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalettir.

Rüyada patronla yolculuk yapmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments