Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlem yapmak

Rüyada işlem yapmak

Rüyada işlem yapmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlem yapmak gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Rüyada işlem yapmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalettir.

Rüyada toplama işlemi yapmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulur.

Rüyada nikah işlemleri yapmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bölme işlemi yapmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada çarpma işlemi yapmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Rüyada işlemeli kılıç görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplama işlemi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments