Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isci olmak

Rüyada isci olmak

Rüyada isci olmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada isci olmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada izzet ismi görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe ömer ismini koymak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işarettir.

Rüyada muhammet ismini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak ismi görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada istanbul boğaz köprüsü görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulur.

Rüyada duman isi görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada istanbul boğazından geçmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, insanlarla uyumunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada helallik istendiğini görmek maddi zararlara uğrayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments