Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş başvuru yapmak

Rüyada iş başvuru yapmak

Rüyada iş başvuru yapmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, düzenin bozulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başvuru yapmak gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada iş başvurusu yapmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, işlerinde aksama olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş başvuru yapmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başvuru formu görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada iş başvurusunda bulunmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş başvurusunda bulunduğunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada iş başvurusuna gitmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına inanılır.

Rüyada iş başvurusu yaptığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments