Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş aradığını görmek

Rüyada iş aradığını görmek

Rüyada iş aradığını görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada iş aradığını gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada iş aramak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada yeni iş aramak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Rüyada birine iş aramak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunların atlatılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada iş aradığını görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada külot aramak insanlara küsüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret eder.

Rüyada güneş ve ayuı bir arada görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, duygularının ön plana çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada abdest suyu aramak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini aramak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, gelirinin de artmayacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments