Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yapılı adam görmek

Rüyada iri yapılı adam görmek

Rüyada iri yapılı adam görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri yapılı adam gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada iri yapılı adam görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada iri yapılı erkek görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri yarı bir adam görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri yarı adamlar görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada iri adamlar görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri bir adam görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret eder.

Rüyada iri adam görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada iri yarı adam görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments