Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan eti yiyen görmek

Rüyada insan eti yiyen görmek

Rüyada insan eti yiyen görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada insan eti yiyen gördüyseniz:

  • Maddi olarak sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada kızarmış insan eti görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet eder.

Rüyada insan eti almak hataların telafi edileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada insan eti satmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada insan etini yediğini görmek yeni kişilerle tanışacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada insan etini yemek tabiatı kötü olan kişiye, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen insanın etini yemek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, hatalı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yiyenleri görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments