Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan eti satmak

Rüyada insan eti satmak

Rüyada insan eti satmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, dertlerden kurtulmaya, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulur.

Rüyada insan eti satmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada insan eti satmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı et satmak barış için adım atacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun eti satmak toplumda yükseleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada domuz eti satmak şansının döneceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ et satmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada et satmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada insan etini kesmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan etini koparmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, parasını dikkatli harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments