Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak

Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak

Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kötü haberler alacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Rüyada birinin arkadan sarıldığını görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşine arkadan sarılmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadan sarılmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada birine arkadan sarılmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kadına arkadan sarılmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini arkadan görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi arkadan görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments