Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat malzemesi görmek

Rüyada inşaat malzemesi görmek

Rüyada inşaat malzemesi görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, destek göreceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada inşaat malzemesi gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada inşaat malzemesi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Rüyada inşaat malzemesi almak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada malzeme görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi almak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze malzemesi görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına inanılır.

Rüyada pasta malzemeleri görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada aşure malzemesi görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, doğru haber almaya, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada temizlik malzemesi aldığını görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments