Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada malzeme görmek

Rüyada malzeme görmek

Rüyada malzeme görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, suçlamalardan aklanılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, variyetini çoğaltacağına, ana baba sözü dinlemeye işarettir.

Rüyada malzeme gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak malzemesi görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet eder.

Rüyada makyaj malzemesi görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada kına malzemeleri görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada makyaj malzemesi hediye almak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada hac malzemesi görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada inşaat malzemesi görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşure malzemesi görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments