Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ingiltereye gitmek

Rüyada ingiltereye gitmek

Rüyada ingiltereye gitmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ingiltereye gitmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada ingiltereye gitmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ingilizce kursuna gitmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Rüyada ingiltere gitmek günah ve suç işleyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işarettir.

Rüyada ingiliz bayrağı görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığın bozulacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada ingilizce sınavına girmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ingilizce şarkı söylemek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalettir.

Rüyada ingilizce kitap görmek emeklerin boş yere harcanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments