Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan ısırılmak

Rüyada arkadan ısırılmak

Rüyada arkadan ısırılmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, geri planda kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Rüyada arkadan ısırılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada arkadan ısırılmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, ana baba duası alınacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadan sarılmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadan gitmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadan kan geldiğini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada arkadan birlikte olmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada arkadan ilişkiye girdiğini görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan bakmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada birinin arkadan sarıldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments