Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arızalı araba görmek

Rüyada arızalı araba görmek

Rüyada arızalı araba görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, büyük miktarda para kazanacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arızalı araba gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada arızalı araba görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arızalı araba kullanmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada arızalı kamyon görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Rüyada arıza görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada arabanın arızalandığını görmek kazancının çoğalacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arızalı uçak görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada arabanın arıza yaptığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet eder.

Rüyada elektrik arızası görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments