Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıza görmek

Rüyada arıza görmek

Rüyada arıza görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, canının derdine düşeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arıza gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada arabanın arızalandığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arızalı araba görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik arızası görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arıza görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Rüyada arızalı araba kullanmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Rüyada arızalı uçak görmek umutlarının da tükeneceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada arabanın arıza yaptığını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arızalı kamyon görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments