Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıyı hapsetmek

Rüyada arıyı hapsetmek

Rüyada arıyı hapsetmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözyaşlarının dineceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada arıyı hapsetmek gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada arıyı hapsetmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından hapsedilmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ailesini utandırmayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi hapsetmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada domuzu hapsetmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada birini hapsetmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada bir odaya hapsedilmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi hapsetmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı hapsetmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments