Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamla evlendiğini görmek

Rüyada imamla evlendiğini görmek

Rüyada imamla evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet eder.

Rüyada imamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada imamla evlendiğini görmek hasret çekenlerin buluşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada imam nikahıyla evlenmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada imamla evlenmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, ünleneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam nikahlı evlenmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınlara imam olmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Rüyada imam mehdiyi görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada imamın kuran okuduğunu görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments