Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ılık suyla banyo yapmak

Rüyada ılık suyla banyo yapmak

Rüyada ılık suyla banyo yapmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ılık suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada ılık suyla banyo yapmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada ılık suya girmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalettir.

Rüyada ılık suyla abdest almak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kötü haberler alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ılık suyla yıkanmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada ılık su içmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada ılık su görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada ılık denizde yüzmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Rüyada ılık havuzda yüzmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments