Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ılık havuzda yüzmek

Rüyada ılık havuzda yüzmek

Rüyada ılık havuzda yüzmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi zararın büyük olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, isyan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ılık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada ılık havuzda yüzmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ılık denizde yüzmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Rüyada ılık suda yüzmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ılık denize girmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ılık deniz görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada ılık suyla abdest almak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ılık suya girmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada ılık su görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments