Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ve sinek görmek

Rüyada arı ve sinek görmek

Rüyada arı ve sinek görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, rızıksız kalacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, günden güne kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı ve sinek gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada sinek ve arı görmek heveslerinin de azalacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada arı ve sinek görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada sinek arı görmek sıkıntılarına ortak olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada sinek tarafından ısırılmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek yakalamak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, haksızlıklara uğranılacağına işarettir.

Rüyada karınca ve sinek görmek kişinin muradına ereceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına tabir olunur.

Rüyada bir oda dolusu sinek görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments