Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci evlilik yaptığını görmek

Rüyada ikinci evlilik yaptığını görmek

Rüyada ikinci evlilik yaptığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zorluklarla boğuşulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, işlerinin de rast gideceğine, bekarsa evleneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ikinci evlilik yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada evlilik kararı vermek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evlilik görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evlilik yüzügü kaybetmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada evliliği ertelemek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına inanılır.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada mutsuz evlilik yaptığını görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments