Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki renkli yılan görmek

Rüyada iki renkli yılan görmek

Rüyada iki renkli yılan görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına tabir olunur.

Rüyada iki renkli yılan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Rüyada altın renkli yılan görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada pembe renkli yılan görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli yılan görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte yılan görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk yılan görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi renk yılan görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu renkli yılan görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renk yılan görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntılarının artacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments