Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı balı görmek

Rüyada arı balı görmek

Rüyada arı balı görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına işaret eder.

Rüyada arı balı gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada arı ve bal peteği görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, duyguların karşılık bulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada balın içinde arı görmek yetki sahibi olacağına, çok para kazanılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanından bal yemek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet eder.

Rüyada arı bal görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde bal arısı görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bal arısı görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı bal yaparken görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada arı bal yemek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments