Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıhlamur çayı içmek

Rüyada ıhlamur çayı içmek

Rüyada ıhlamur çayı içmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerin sarpa saracağına, kısmetlerinin açılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada ıhlamur çayı içmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada ıhlamur çayı içmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada ıhlamur çayı görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işarettir.

Rüyada ıhlamur içmek afiyette ve keyifte olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Rüyada ıhlamur görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıhlamur satın almak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ıhlamur ağacı kesmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıhlamur ağacı görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ıhlamur çiçeği toplamak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments