Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne atmak

Rüyada iğne atmak

Rüyada iğne atmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, üzüntülü haberler alacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada iğne atmak gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada toplu iğne atmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada iğne atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin iğne verdiğini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan iğne çıkarmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parmaktan iğne vurulmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna iğne batırmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada ağzında toplu iğne görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinden iğne vurulmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments