Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma yerken görmek

Rüyada hurma yerken görmek

Rüyada hurma yerken görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kısmetlerinin artacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, şansının kötüye gideceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada hurma yerken gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada hurma yerken görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hurma yemek görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hac hurması görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden hurma almak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada hurma şekeri görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hurma yiyen birini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, istediklerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan hurma yemek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada çok hurma görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments