Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma taşımak

Rüyada hurma taşımak

Rüyada hurma taşımak çirkin sözler işitileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hurma taşımak gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada hurma taşımak ağız tadının kaçacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hurma ağacından hurma toplamak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ailesinden hayır göreceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden hurma almak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden hurma almak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, keyfin kaçacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yeni kapılar açılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kabe hurması görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hurma çekirdeği görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada birine hurma yedirmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments