Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada huri kızı görmek

Rüyada huri kızı görmek

Rüyada huri kızı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada huri kızı gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada huri kızı görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkek huri görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada huriler görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret eder.

Rüyada cennette huriler görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada huri görmek mallarının artacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada kızla tokalaşmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, adeta havalara uçacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kızının nişanlandığını görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments