Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hükümet konağı görmek

Rüyada hükümet konağı görmek

Rüyada hükümet konağı görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bir şeyden zarar görmeye, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iyi kısmetleri olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Rüyada hükümet konağı gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Rüyada hükümet konağı görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işinin yoluna gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada hükümet görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada hükümet adamlarını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada hükümetin düştüğünü görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hükümet binası görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, yüzünün güleceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına inanılır.

Rüyada hükümet adamı görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada konak satın almak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski konak görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments