Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hükümet görmek

Rüyada hükümet görmek

Rüyada hükümet görmek şansın kapanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, inancını bir kenara atacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hükümet gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada hükümetin düştüğünü görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada hükümet binası görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada hükümet görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin düşeceğine inanılır.

Rüyada hükümet adamı görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalettir.

Rüyada hükümet adamlarını görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hükümet konağı görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments