Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızdan kaçtığını görmek

Rüyada hırsızdan kaçtığını görmek

Rüyada hırsızdan kaçtığını görmek umutların yıkılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada hırsızdan kaçtığını gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Rüyada hırsızdan kaçtığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının hırsızlık yaptığını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada akrabanın hırsızlık yaptığını görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşin hırsızlık yaptığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada babasının hırsızlık yaptığını görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba hırsızı yakalamak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments