Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hıdrellez gününü görmek

Rüyada hıdrellez gününü görmek

Rüyada hıdrellez gününü görmek istediği makama geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hıdrellez gününü gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Rüyada hıdrellez gününü görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hıdrellez görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Rüyada altın günü görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cumartesi gününü görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının doğum günü kutlamak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahiret günü görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin doğum gününü görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum gününde hediye almak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments