Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heykel kırmak

Rüyada heykel kırmak

Rüyada heykel kırmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada heykel kırmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Rüyada heykel kırmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartal heykeli görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Rüyada taş heykel görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Rüyada altından heykel görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Rüyada erkek heykel görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hem yıpranacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa heykeli görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulur.

Rüyada domuz heykeli görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada asker heykeli görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments