Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş heykel görmek

Rüyada taş heykel görmek

Rüyada taş heykel görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada taş heykel gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada taş heykel görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada özgürlük heykelini görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada heykel yapmak kederlerinin son bulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde heykel görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işarettir.

Rüyada at heykel görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada at heykeli görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker heykel görmek onurlu bir hayat süreceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada aslan heykeli görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments