Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hesap yaptığını görmek

Rüyada hesap yaptığını görmek

Rüyada hesap yaptığını görmek bir yandan cenaze olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hesap yaptığını gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada hesap numarası görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada hesabı ödemek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada banka hesabı açtırmak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalet eder.

Rüyada hesap sormak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada hesapta para görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, maddi konularda kayıplar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp hesaba çekilmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada fazla hesap ödemek çalışmalarının yarıda kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada hesaba itiraz etmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments