Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herkesten kaçmak

Rüyada herkesten kaçmak

Rüyada herkesten kaçmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, ileride çok zengin biri olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Rüyada herkesten kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada herkesten kaçmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkesle helalleşmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkesi hasta görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada herkesin yanında banyo yapmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada herkesin içinde çiş yapmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Rüyada herkesten uzun boylu olmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesin elini öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments