Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araç kullanmak

Rüyada araç kullanmak

Rüyada araç kullanmak nimetin ve kazancın artacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada araç kullanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada ters yönde araç kullanmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zırhlı araç kullanmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araç kullandığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, türlü musibetlere uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri araç kullanmak şerefe ve izzete, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ticari araç kullanmak güvensizliğini yeneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada araç kullanmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan araç görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada araca yakıt almak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments