Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hepatit olduğunu görmek

Rüyada hepatit olduğunu görmek

Rüyada hepatit olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, amaçlarına ulaşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hepatit olduğunu gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada hepatit görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hepatit olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments