Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hepatit görmek

Rüyada hepatit görmek

Rüyada hepatit görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada hepatit gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Rüyada hepatit görmek iş güç sahibi olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine inanılır.

Rüyada hepatit olduğunu görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments