Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep aynı kadını görmek

Rüyada hep aynı kadını görmek

Rüyada hep aynı kadını görmek çok sayıda borca gireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, rızkının da çoğalacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kafasının karışacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hep aynı kadını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada hep aynı kadını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada hep aynı yerleri görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet eder.

Rüyada hep aynı adamı görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kişi görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep aynı kişiyle evlenmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sevilen bir dostun geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada hep aynı erkeği görmek başarılarının devamının geleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiyi görmek büyük kayıplara uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments