Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye gül almak

Rüyada hediye gül almak

Rüyada hediye gül almak planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada hediye gül almak gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada kırmızı gül hediye almak başarı için fırsatların artacağına, malının artacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada gül hediye etmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül hediye almak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül hediye etmek çoluk çocuğa karışacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işarettir.

Rüyada pembe gül hediye almak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye gül almak bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada gül hediye almak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül ağaç görmek kısmetinin hep açık olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments