Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül hediye almak

Rüyada gül hediye almak

Rüyada gül hediye almak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül hediye almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada kırmızı gül hediye almak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gül hediye almak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Rüyada hediye gül almak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül hediye etmek çok kötü durumlara düşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gül hediye etmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül hediye almak istediği evde oturacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül hediye almak borçlarının da kapanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gül tarlası görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments