Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye ettiğini görmek

Rüyada hediye ettiğini görmek

Rüyada hediye ettiğini görmek gelirinin eksileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada hediye ettiğini gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, pişman olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin altın hediye ettiğini görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek hediye edildiğini görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kuran hediye edildiğini görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye edildiğini görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim hediye edildiğini görmek yaşama sevincine kavuşacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments