Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan öpmek

Rüyada hayvan öpmek

Rüyada hayvan öpmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalet etmektedir.

Rüyada hayvan öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada bir hayvanı öpmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada hayvan öpmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada hayvanla çiftleşmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta hayvan görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan başlı hayvan görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada derisiz hayvan görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan eti yemek işlerini toparlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada hayvan pisliğini temizlemek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments