Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta hayvan görmek

Rüyada mezarlıkta hayvan görmek

Rüyada mezarlıkta hayvan görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, gelirinin azalacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çevre değiştireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta hayvan gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada hayvan mezarı görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan mezarlığı görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta hayvan görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hayvan görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalettir.

Rüyada hayvanlarının öldüğünü görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada deniz hayvanları görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan etleri görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına işarettir.

Rüyada ölü büyükbaş hayvan görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments