Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan kurtarmak

Rüyada hayvan kurtarmak

Rüyada hayvan kurtarmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada bir hayvanı kurtarmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada hayvan kurtarmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Rüyada hayvanları kurtarmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, fenalıkta bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada boğulan hayvanı kurtarmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bi çocuğu kurtarmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hile ile mal elde etmeye, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövülen birini kurtarmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, büyük paralar kazanılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada polisi kurtarmak kadim dostlar edineceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments