Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla sürmek

Rüyada arabayla sürmek

Rüyada arabayla sürmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hayırlı haberler duyacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyle araba sürmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz bir araba sürmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının araba sürmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret eder.

Rüyada yolda araba sürmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli araba sürmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada arabayı sürmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz arabaya sürmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada son model araba sürmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments