Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalini görmek

Rüyada hayalini görmek

Rüyada hayalini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayalini gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada hayalindeki arabayı görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hayalinin gerçekleşmesini görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Rüyada hayalinin gerçekleştiğini görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün hayalini görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayali sevgili görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin hayalini görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi hayalini görmek eşinden yana huzurlu olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hayalini görmek amacına ulaşacağına, dertlerine çare bulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments