Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi hayalini görmek

Rüyada kendi hayalini görmek

Rüyada kendi hayalini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bol bol hayır duası alınacağına, çalıştığına değeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kendi hayalini gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada birinin hayalini görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada hayali insan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin hayalini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayali sevgili görmek daha isabetli kararlar alacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayalindeki arabayı görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin hayalini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, duyguların karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada ölünün hayalini görmek bir anda atılıma geçeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada hayalinin gerçekleştiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments