Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayali sevgili görmek

Rüyada hayali sevgili görmek

Rüyada hayali sevgili görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada hayali sevgili gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada hayali sevgili görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada hayali insan görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün hayalini görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Rüyada hayalindeki evi görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Rüyada hayalindeki arabayı görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayalinin gerçekleştiğini görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayalinin gerçekleşmesini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Rüyada hayalini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments